Invitatie la o poveste de dragoste dintr-o lume fantastica

Standard

32177         Aseara prin intermediul filmului Cirque du Soleil: Worlds Away am patruns pentru o ora si jumatate intr-o lume de poveste, calatorind cu puterea sunetului si imaginilor si ghidata de o  preafrumoasa fata ratacita in mijlocul unei strazi. Aceasta vede in departare multe luminite si reclama unui circ. Decide sa intre de curiozitate. Primeste chiar si un flyer despre un acrobat: Aerialistul de care mai apoi chiar se indragosteste. Se plimba putin prin targ si  intra in cortul unde se desfasura spectacolul. Dezamagitor pana la aparitia unui acrobat, nimeni altul decat cel din flyer. Pentru cateva minute urmareste vrajita reprezentatia pana cand faimosul acrobat cade si nisipul de sub el incepe sa alunece ca si cum cineva ar fi tras de un dop. Resimtind un impuls, alearga sa il salveze si este trasa la randul ei prin gaura dopului. Iar de aici incepe spectacolul fantastic. Este fabulos, fantastic, suprarealist, muzica, lumini, acrobatii de daredevil, lupte epice, etc. va vor tine lipiti de scaun. Ghidata la inceput de un clown si mai apoi de o tricicleta vrajita fata patrunde in lumi misterioase cautandu-si „dragostea”. Daca o va gasi si se va implini va las pe voi sa descoperiti.

2 1216 04

    Coloana sonora a filmului este cea utilizata si in spectacole, astfel ca suntem purtati prin Tibet, China, Africa, Elvis, ceva mai mult Beatles, muzica de lounge cu ceva accente romantice ( pentru ca poveste principala este una de dragoste). 

        Fie ca sunteti sceptici in privinta unui spectacol Cirque du Soleil ( gurile rele spun ca desi a fost creat ca si film lasa de dorit la acest capitol insa eu am apreciat povestea, decorurile, numerele de circ, costumele pentru ca in final prestatia este a unui circ),   fie ca sunteti fani si doriti sa revedeti anumite spectacole, Worlds Away merita. Regretul meu  este ca nu l-am putut urmari in varianta 3D pentru ca senzatiile traite sunt diferite, desi ideal ar fi fost ca spectacolul sa nu fi fost transpus intr-un film ci prezentat live.
   
Asadar crosetutii vesel vi-l recomanda din suflet si sper sa fiti macar la fel de incantati de el cat au fost ei.
 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s